Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis437g490kcal96.2g0g13.1g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g171g665kcal13.6g127.9g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)175g149kcal7.9g26.2g0.9g5.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g88g53kcal0.3g13.1g0.1g1.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 171g165kcal5.1g33.4g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4018g3497kcal248g408g97g19g
Valittu annoskoko2009g1749kcal124g204g48.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna1005g874kcal62g102g24.3g4.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678