Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.2g0.9g1.7g0g
Voileipäkinkku,snellman6g6.1kcal1.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Puolukka 30g12kcal0.1g2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g574kcal46.6g22.4g32g3g
Valittu annoskoko201g287kcal23.3g11.2g16g1.5g
Annoskoko puolitettuna101g144kcal11.7g5.6g8g0.8g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514