Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 131g420kcal35g0g31.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]26g88kcal3.1g0g9.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia19g28kcal3.2g0g1.7g0g
Juusto, mozzarella 11g29kcal2.1g0g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g1167kcal90g1.2g92.2g0.2g
Valittu annoskoko201g584kcal45g0.6g46.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna101g292kcal22.5g0.3g23.1g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588