Broileritomaattipata

Ruskista kaksi isoiksi paloiksi pilkoittua broilerinfilettä tilkassa oliiviöljyä.

Lisää ruskistumaan yksi pieni viipaloitu sipuli sekä yksi viipaloitu valkosipulinkynsi.

Lisää joukkoon 2 tomaattia pilkottuna lohkoiksi, puoli purkkia tomaattipyrettä (35 g), reilusti tuoretta pilkottua basilikaa.

Mausta suolalla, valko- ja mustapippurilla sekä ruokalusikallisella sokeria.

Lisää vielä 2 dl vettä ja anna hautua 20-30 minuuttia.

Tarjoile esim.

keitetyn tumman riisin kanssa.

Annoksesta riittää 2-3 henkilölle.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk8.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaatti, tuore40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Broileri rintafile,maustamaton88g90kcal20.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g276kcal41.4g10.8g7g2.2g
Valittu annoskoko201g138kcal20.7g5.4g3.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna101g69kcal10.4g2.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g69kcal10.3g2.7g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31705