Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 132g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli38g113kcal1.4g1.7g11.3g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g382kcal4.6g12.6g34.2g2.8g
Valittu annoskoko201g191kcal2.3g6.3g17.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna101g95kcal1.2g3.2g8.6g0.7g
Arvot/100g100g95kcal1.1g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716