Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g36g146kcal2.7g22.6g5.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sokeri 31g126kcal0g30.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa58g58kcal6.4g1.7g2.9g0g
Karpalo 29g10kcal0.1g1g0.2g1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio29g41kcal0.8g1.9g3.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.5g5.8kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g817kcal24g119.2g26.6g2.8g
Valittu annoskoko201g408kcal12g59.6g13.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna101g204kcal6g29.8g6.7g0.7g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239