Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 18g14kcal0.3g2.9g0g0.5g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)37g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.6g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g23g81kcal5.8g14g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g332kcal14.6g46.6g9.8g8.2g
Valittu annoskoko201g166kcal7.3g23.3g4.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna101g83kcal3.7g11.7g2.5g2.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959