Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g109g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g44g12kcal0.6g2.1g0g0.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.4g4.2kcal0g0.8g0g0g
Oliiviöljy 22g193kcal0g0g21.9g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g11g28kcal4.2g0.1g1.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g11g2.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g525kcal11g14.4g47g4.4g
Valittu annoskoko201g263kcal5.5g7.2g23.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna101g131kcal2.8g3.6g11.8g1.1g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.6g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499