Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g58g216kcal2.6g18.1g14.6g2.2g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g22g42kcal4.2g0g2.8g0g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Maito, Kevyt29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa15g44kcal3.4g0g3.4g0g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g838kcal36.6g40.8g58g4.8g
Valittu annoskoko201g419kcal18.3g20.4g29g2.4g
Annoskoko puolitettuna101g209kcal9.2g10.2g14.5g1.2g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415