Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)16g33kcal0.6g5.7g0.5g0g
Korppujauho 6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g50g68kcal1.5g1.9g6g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Puolukka 15g5.8kcal0.1g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g637kcal49.2g26.6g36.2g1.4g
Valittu annoskoko201g318kcal24.6g13.3g18.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna101g159kcal12.3g6.7g9.1g0.4g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667