Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell55g60kcal12.6g0g1.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g44g158kcal6.3g25.8g3.1g4.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g50g87kcal5.8g11.6g0.8g6.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)31g54kcal0.6g1.1g5.2g1.3g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g22g26kcal0.9g4.6g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g769kcal52.4g86.2g21.2g25.4g
Valittu annoskoko201g385kcal26.2g43.1g10.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna101g192kcal13.1g21.6g5.3g6.4g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023