Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 151g36kcal2.7g3.3g0.5g3.5g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g3.6g11kcal0.3g2.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g195kcal8g16.6g8.8g8.4g
Valittu annoskoko201g97kcal4g8.3g4.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna101g49kcal2g4.2g2.2g2.1g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664