Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis150g168kcal33g0g4.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 9g6.5kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g541kcal80.4g5.8g22.4g3.2g
Valittu annoskoko202g270kcal40.2g2.9g11.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna101g135kcal20.1g1.5g5.6g0.8g
Arvot/100g100g134kcal20g1.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524