Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g56g214kcal3g18g14.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti 49g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 28g84kcal5.1g0.3g7g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.5g22kcal1g0.5g1.9g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 28g37kcal0.7g0.9g3.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Juusto, mozzarella 14g37kcal2.6g0g2.9g0g
Sipuli, tuore14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g848kcal27.4g44.2g61.4g4g
Valittu annoskoko201g424kcal13.7g22.1g30.7g2g
Annoskoko puolitettuna101g212kcal6.9g11.1g15.4g1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905