Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g79g134kcal15.8g0g7.9g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g62g103kcal5g19.3g0.6g1.9g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g571kcal48.2g42.8g23g4g
Valittu annoskoko202g286kcal24.1g21.4g11.5g2g
Annoskoko puolitettuna101g143kcal12.1g10.7g5.8g1g
Arvot/100g100g142kcal12g10.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759