Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 61g76kcal12.8g0g2.7g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g70g21kcal0.8g3.8g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g22g19kcal1.4g3.5g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g33g30kcal0.5g3g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g304kcal31.4g23g9.2g0.2g
Valittu annoskoko202g152kcal15.7g11.5g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna101g76kcal7.9g5.8g2.3g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308