Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g11g38kcal0.8g8.4g0.1g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g33g33kcal2.5g5g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä25g19kcal1g3.1g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g418kcal28g33.6g18.8g2.2g
Valittu annoskoko202g209kcal14g16.8g9.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna101g104kcal7g8.4g4.7g0.6g
Arvot/100g100g104kcal6.9g8.3g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586