Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 42g134kcal11.2g0g10g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g52g18kcal0.7g3.8g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g351kcal25g15g20.8g2.4g
Valittu annoskoko202g176kcal12.5g7.5g10.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna101g88kcal6.3g3.8g5.2g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929