Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix15g13kcal0.3g2.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 401g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Paistijauheliha 10%200g341kcal40.1g0g20g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g1675kcal106.8g172.4g53.4g26.4g
Valittu annoskoko2010g837kcal53.4g86.2g26.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna1005g419kcal26.7g43.1g13.4g6.6g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619