Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 749g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%125g312kcal18.7g3.9g25g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g36g22kcal0.9g3.1g3.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g62g75kcal2.1g3g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4030g1633kcal66.4g105g106.2g24g
Valittu annoskoko2015g816kcal33.2g52.5g53.1g12g
Annoskoko puolitettuna1008g408kcal16.6g26.3g26.6g6g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977