Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1204g217kcal6.7g30.1g4.8g8.4g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.3g1.4g4.2g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.4g1g33.9g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki301g271kcal45.1g7.5g6g0g
Sipuli kuivattu 30g82kcal3.2g10.6g0.5g10.5g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3442kcal217.4g267g153.4g46.2g
Valittu annoskoko2016g1721kcal108.7g133.5g76.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna1008g861kcal54.4g66.8g38.4g11.6g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470