Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 126g285kcal20.2g0.6g22.7g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g630g743kcal109g8.2g27.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 450g192kcal1.7g18.5g0g0g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Ruusukaali 225g55kcal3.1g4.4g1.1g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g2885kcal277.6g123g106.2g35.6g
Valittu annoskoko2016g1443kcal138.8g61.5g53.1g17.8g
Annoskoko puolitettuna1008g721kcal69.4g30.8g26.6g8.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959