Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 610g2091kcal62.1g426.6g7.3g21.3g
Sokeri 399g1618kcal0g398.1g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow293g1612kcal2.6g2.6g175.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)117g148kcal12.9g0.4g10.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)234g75kcal7.7g10.5g0g0g
Mustikka metsä- 352g155kcal1.8g22.5g2.1g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g11437kcal175.4g1730.2g391.4g66g
Valittu annoskoko2016g5719kcal87.7g865.1g195.7g33g
Annoskoko puolitettuna1008g2859kcal43.9g432.6g97.9g16.5g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105