Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 265g378kcal33.1g0.8g27.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g362g1468kcal0g361.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta353g1269kcal45.8g246.8g7.4g12.3g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 181g82kcal5.4g8.7g2.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen121g868kcal0g0g96.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g723g246kcal1.4g51.3g2.2g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g8666kcal172.6g1347.6g271.8g50.8g
Valittu annoskoko2016g4333kcal86.3g673.8g135.9g25.4g
Annoskoko puolitettuna1008g2167kcal43.2g336.9g68g12.7g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210