Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK864g1382kcal181.4g2.6g777.6g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 360g1039kcal39.6g10.8g93.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 720g2377kcal14.4g21.6g252g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g9747kcal482.2g93.4g2247.2g2.8g
Valittu annoskoko2016g4873kcal241.1g46.7g1123.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna1008g2437kcal120.6g23.4g561.8g0.7g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632