Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow1018g1069kcal79.4g183.2g5.1g101.8g
Sipuli (kuorittu)719g194kcal9.3g34.5g1.4g12.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]279g943kcal33.5g0g103.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g4412kcal244.4g435.4g219.8g228g
Valittu annoskoko2016g2206kcal122.2g217.7g109.9g114g
Annoskoko puolitettuna1008g1103kcal61.1g108.9g55g57g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503