Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g534g587kcal122.7g0g9.6g0g
Valkopippuri, annos 1g3.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g12g33kcal2.3g0.6g2.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g534g160kcal5.3g32g1.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g480g159kcal13.4g25.9g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.7g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g240g38kcal4.8g3.4g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima80g312kcal23.2g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3058kcal343.4g123.8g129.4g0.2g
Valittu annoskoko2016g1529kcal171.7g61.9g64.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1008g765kcal85.9g31g32.4g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953