Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g354g457kcal14.9g18.1g35.4g0g
Auringonkukansiemen 300g1782kcal69g37.8g148.5g18g
Seesaminsiemen, kuorineen 180g1214kcal48.4g12.4g104.4g22.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale150g90kcal15g7.5g0.5g109.5g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g180g870kcal44.1g59.9g51.8g51.1g
Fiber husk (1rkl=10g)30g3kcal0.5g0g0.2g25.5g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g60g225kcal10.7g26.5g13.4g6.3g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki396g222kcal33.7g19.8g0.8g0g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g10770kcal558.4g388.6g777.6g465.4g
Valittu annoskoko2016g5385kcal279.2g194.3g388.8g232.7g
Annoskoko puolitettuna1008g2693kcal139.6g97.2g194.4g116.4g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415