Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g399g1018kcal23.6g12.8g95.4g0g
Maitorahka (Pirkka)499g329kcal59.9g20g1.5g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g798g2715kcal24g24g279.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Sokeri 170g689kcal0g169.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Liivate 40g139kcal34.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g9901kcal284g475.6g752.6g0.2g
Valittu annoskoko2016g4951kcal142g237.8g376.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1008g2475kcal71g118.9g188.2g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091