Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita752g2405kcal75.2g488.6g15g97.7g
Vehnäjauho, sunnuntai489g1710kcal58.6g346.9g10.3g14.7g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g147kcal0g36g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 84g745kcal0g0g84.2g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 601g181kcal17.3g21.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g10532kcal306.8g1820.2g220.2g225.2g
Valittu annoskoko2016g5266kcal153.4g910.1g110.1g112.6g
Annoskoko puolitettuna1008g2633kcal76.7g455.1g55.1g56.3g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760