Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 90g205kcal12.6g1.5g16.2g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Pinaatti 1530g204kcal24.8g6.1g4.6g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g2633kcal87.4g53g223g50.6g
Valittu annoskoko2016g1317kcal43.7g26.5g111.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna1008g658kcal21.9g13.3g55.8g12.7g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790