Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 177g112kcal0.9g20.8g0.7g7.9g
Porkkana 468g153kcal2.9g26g0.9g11.9g
Peruna, vanha, kuorittu 383g291kcal7.2g59.3g0.8g3.8g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g155g584kcal47g90.1g4g3.7g
Grahamjauho 121g398kcal12.8g73.7g2.7g12g
Ruokasuola jodioitu 21g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 589g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g29g22kcal0.3g5.3g0.1g0g
Flora culinesse74g545kcal0g0g60.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g4213kcal142.4g550.4g139.2g78.6g
Valittu annoskoko2016g2107kcal71.2g275.2g69.6g39.3g
Annoskoko puolitettuna1008g1053kcal35.6g137.6g34.8g19.7g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237