Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1203g1352kcal254.3g0g36.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Punaviini 181g127kcal0.6g0.4g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g18g20kcal0.9g3.8g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 8.4g25kcal0.9g1.3g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g16.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3565kcal532.2g105.4g79g26.2g
Valittu annoskoko2016g1783kcal266.1g52.7g39.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna1008g891kcal133.1g26.4g19.8g6.6g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890