Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 971g3333kcal99g680g11.7g34g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 149g1062kcal1.1g0.6g119.6g0g
Kananmuna kuoreton 164g235kcal20.5g0.5g16.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g224kcal17.2g0g17.2g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g598g299kcal17.9g23.9g14.9g0g
Ruohosipuli, tuore30g8.1kcal0.4g1.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g10399kcal314.6g1429.2g360.8g68.8g
Valittu annoskoko2016g5200kcal157.3g714.6g180.4g34.4g
Annoskoko puolitettuna1008g2600kcal78.7g357.3g90.2g17.2g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238