Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.7g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g75g262kcal9g53.1g1.6g2.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g50g90kcal7.5g10.5g2.1g21.9g
Rypsiöljy rainbow13g112kcal0g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g946kcal35.4g129.4g32.8g48.2g
Valittu annoskoko202g473kcal17.7g64.7g16.4g24.1g
Annoskoko puolitettuna101g237kcal8.9g32.4g8.2g12.1g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330