Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g17g53kcal3g7.5g1.3g2.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl83g291kcal11.6g53.2g2.6g4.6g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g17g52kcal2.8g9g0.5g2.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g821kcal34.8g139.4g12.2g19g
Valittu annoskoko202g411kcal17.4g69.7g6.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna101g205kcal8.7g34.9g3.1g4.8g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910