Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)44g151kcal5.2g31g0.7g3.6g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen87g105kcal15.7g1g5.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia22g33kcal3.7g0g2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.7kcal0.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g641kcal51.6g74.2g17.2g9.2g
Valittu annoskoko202g320kcal25.8g37.1g8.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna101g160kcal12.9g18.6g4.3g2.3g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.3g4.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927