Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Porkkana 23g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)28g37kcal5.1g0.6g1.7g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g9g15kcal0.7g0.5g1.1g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g9g16kcal0.3g0.5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g235kcal14.4g21.8g9g3g
Valittu annoskoko202g117kcal7.2g10.9g4.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna101g59kcal3.6g5.5g2.3g0.8g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964