Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.122g427kcal16.2g82.9g2.9g4.6g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g62g105kcal9.3g0g7.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1165kcal51g165.8g31.8g9.2g
Valittu annoskoko203g582kcal25.5g82.9g15.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna101g291kcal12.8g41.5g8g2.3g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793