Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g9g52kcal0g0g5.6g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g28g142kcal2.3g16.3g7.3g1.3g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g66g43kcal7.2g2.8g0.2g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Liivate 1.9g6.5kcal1.6g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g7.5g3.1kcal0g0.7g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g38g208kcal3g19.5g13.1g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g47g89kcal2.1g7.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1132kcal32.4g104.8g63.6g2.6g
Valittu annoskoko203g566kcal16.2g52.4g31.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna101g283kcal8.1g26.2g15.9g0.7g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892