Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 17g10kcal1.6g0.5g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl75g275kcal21.6g0g20.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g179kcal6.3g2g16.1g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g5.6g1.8kcal0g0g0g4.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)8.4g21kcal1.4g2.9g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1170kcal77.8g15.4g87.8g14g
Valittu annoskoko203g585kcal38.9g7.7g43.9g7g
Annoskoko puolitettuna101g292kcal19.5g3.9g22g3.5g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488