Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 14g10kcal0.3g2g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g34g44kcal6.8g0g2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g35g88kcal6.7g0g7.7g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä28g19kcal0.9g3.4g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g322kcal29.4g10.8g19.8g2g
Valittu annoskoko203g161kcal14.7g5.4g9.9g1g
Annoskoko puolitettuna101g81kcal7.4g2.7g5g0.5g
Arvot/100g100g80kcal7.3g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049