Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)45g108kcal7.9g0g9g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit28g37kcal0.8g0.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g349kcal20g11.8g26g5.8g
Valittu annoskoko202g174kcal10g5.9g13g2.9g
Annoskoko puolitettuna101g87kcal5g3g6.5g1.5g
Arvot/100g100g86kcal4.9g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996