Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Keräkaali, 100g141g34kcal1.7g4.8g0.3g3g
Fondue, puolet paketista 220 g4.7g10kcal0.9g0.5g0.8g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g9g30kcal1.3g5.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g283kcal23g22.8g10.4g8.4g
Valittu annoskoko203g141kcal11.5g11.4g5.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna101g71kcal5.8g5.7g2.6g2.1g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116