Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 34g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.1g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g19g28kcal3.4g0g1.7g0g
Maizena maissitärkkelys11g39kcal0.1g9.8g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g216kcal9.2g32.6g4.6g4.6g
Valittu annoskoko202g108kcal4.6g16.3g2.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna101g54kcal2.3g8.2g1.2g1.2g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8.1g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162