Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Pekoni rasvainen 17g63kcal2g0g6.2g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton53g116kcal5.9g1.3g10g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 101g55kcal1.6g13.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g486kcal19.8g32.2g33g3g
Valittu annoskoko203g243kcal9.9g16.1g16.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna101g122kcal5g8.1g8.3g0.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.9g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218