Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 67g19kcal0.8g2.7g0.1g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen27g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kurkku, tuore23g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Päärynä kuorittu 63g27kcal0.2g5g0.1g2.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki23g18kcal2.9g0.4g0.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g148kcal8.4g19g2g9g
Valittu annoskoko203g74kcal4.2g9.5g1g4.5g
Annoskoko puolitettuna101g37kcal2.1g4.8g0.5g2.3g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714