Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.7g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g75g263kcal9g53.3g1.6g2.3g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g50g90kcal7.5g10.5g2.1g22g
Rypsiöljy rainbow13g113kcal0g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g950kcal35.4g129.8g32.8g48.6g
Valittu annoskoko203g475kcal17.7g64.9g16.4g24.3g
Annoskoko puolitettuna101g238kcal8.9g32.5g8.2g12.2g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330