Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g27g99kcal12.3g11g1.6g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g747g2615kcal89.7g530.5g15.7g22.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g498g897kcal74.7g104.6g21.4g219.2g
Rypsiöljy rainbow125g1121kcal0g0g124.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 623g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g9463kcal353.4g1292.2g326.4g483.2g
Valittu annoskoko2020g4731kcal176.7g646.1g163.2g241.6g
Annoskoko puolitettuna1010g2366kcal88.4g323.1g81.6g120.8g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330