Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g563g338kcal8.4g73.1g0.6g5.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)450g720kcal85.5g0g40.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.4g7.7kcal0.4g1.3g0.1g0g
Sinappi 17g22kcal0.7g2.4g1g0.3g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g338g115kcal0.7g24g1g6.1g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Persilja113g14kcal1.6g1.2g0.2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4041g2663kcal196.2g245.8g92.8g43g
Valittu annoskoko2021g1332kcal98.1g122.9g46.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna1010g666kcal49.1g61.5g23.2g10.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129